Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1997 El Tribunal Suprem condemna Josep M. Sala pel cas Filesa

1997 El Tribunal Suprem condemna el socialista català Josep Maria Sala a tres anys de presó per la seva implicació en el cas Filesa

28/10/1997 Tal dia com avui

El fiscal encarregat del cas Filesa, Antonio Salinas, havia donat a conèixer la llista definitiva d'inculpats en el cas dos anys abans d'aquesta sentència condemnatòria del dirigent del PSC-PSOE.

 Dels 39 imputats inicialment pel jutge Marino Barbero només en van restar 23, per als quals es sol·licitava un total de 156 anysde presó.

Entre els inculpats hi havia Guillermo Galeote, Aida Álvarez, Carles Navarro, Lluís Oliveró i Josep Maria Sala, totsells dirigents del PSOE. També hi havia dos banquers de renom a la llista: Alfonso Escámez i Antonio Sáez de Azcúnaga.

 Els acusats van estar inculpats per delictes de falsetat documental, mercaltil, fiscal, malversació de fonspúblics, delictes monetaris, assossiació il.lícita i trafic d'influències.

Des d'aleshores Josep Maria Sala és passejat pels responsables del PSC-PSOE a tots els seus actes públics sense cap mena de vergonya. Sala, avui dia, encara ocupa càrrecs de responsabilitat dins del partit que lidera José Montilla.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid