Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1996 La policia desallotja el cine Princesa de Barcelona

1996 La policia desallotja amb un fort contingent de força el cine Princesa a Barcelona

28/10/1996 Tal dia com avui

Sis-cents policies, entre els quals un fort contingent d'antiavalots, seguint les ordres judicials de desallotjament, van fer fora de l'edifici per la força 40 persones instal·lades des del 18 de març anterior a l'antic cinema Princesa de Barcelona. La resistència dels okupes i el suport que rebien des de fora van convertir l'esdeveniment en una defensa aferrissada de dues hores de durada, en què la policia va emprar un ús desmesurat de mètodes violents i que es va saldar amb 48 detinguts i 15 ferits. Al vespre una manifestació de resposta va provocar nous enfrontaments: diversos milers de manifestants van atacar la comissaria de policia de la Via Laietana. L'endemà, el jutge encarregat del cas va deixar en llibertat els detinguts.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid