Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Vilafranca referma el seu compromís a favor de la vegueria del Penedès

21.02.07 La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vilafranca del Penedès portarà en el programa electoral 2007-2011 el compromís de treballar, en tots els àmbits que estiguin al seu abast, per tal que la Vegueria Penedès esdevingui una realitat quan més aviat millor, segons ha manifestat avui  en roda de premsa la formació.

21/02/2007 21:34 Política
Aquesta organització es reafirma així en el seu compromís que ha dut a terme durant l'actual legislatura. I és que la formació entén que la creació d'una Vegueria Penedès respon a lavoluntat popular dels i les vilafranquines, i és coherent amb una realitat  demogràfica, històrica, social, i de relacions entre les comarques que es proposa que l'integrin.
 
En aquesta línia, la CUP de Vilafranca instarà al govern de la Generalitat del Principat a crear un nou àmbit funcional de planificació territorial dins la Revisió del Pla GeneralTerritorial de Catalunya que contingui les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i aquells municipis de l’Anoia que lliurement s’adhereixin a aquesta iniciativa. Per la formació, aquest pas és imprescindible per tal d'articular i fer realitat una futura Vegueria del Penedès. Des dela CUP, també es una crida als grups polítics presents al Parlament de Catalunya perquè donin suport a aquesta demanda. 
 
La CUP també anima anima la resta de partit polítics que concorreran a les eleccions municipals a Vilafranca del Penedès el proper 27 de maig, a fer constar el compromís amb la defensa de la Vegueria Penedès,en els seus programes electoral.

Ara bé, la CUP ha denunciat  l'incompliment reiterat d'alguns dels acords de ple municipal per part de l'equip de govern, pel que fa a la defensa de la vegueria. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid