Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1999 Constitució de l'Assemblea de Càrrecs Electes bascos

1999 Constitució de l'Assemblea de Càrrecs Electes bascos al Palau Euskalduna de Bilbao

18/09/1999 Tal dia com avui

1.778 regidors bascos es van reunir al Palau Euskalduna de Bilbao per a constituir l'Assemblea de Bascos Electes, la primera institució que abastava tot el conjunt del País Basc (inclosos els territoris de Navarra i el País Basc sota dominació francesa), la qual com a principal iniciativa prenia la decisió de crear cinc comissions per a fomentar la identitat nacional d'Euskal Herria.

Els assistents eren alcaldes i  regidors electes del PNB, EA i EH per 354 municipis de Biscaia, Guipúscoa, Àlaba, Navarra i del País Basc del nord. El PP, el PSOE i, en menor grau, IU van desqualificar aquesta trobada atacant la legitimitat democràtica de l'Assemblea de càrrecs electes.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid