Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2003 Un grup de veïns boicoteja les obres del vial Cabanes-Orpesa

2003 Un grup de veïns boicoteja les obres del vial Cabanes-Orpesa

01/12/2003 Tal dia com avui

Unes 25 persones de la plataforma Salvem el Desert es van concentrar tal dia com avui del 2003 davant de les oficines que l'empresa adjudicatària del vial Cabanes-Orpesa a València per a protestar «davant la seva persistència» en els treballs de construcció de la carretera «a pesar d'existir un acte judicial que tipifica la represa de les obres per l'actual traçat com delicte ecològic».

Dies després, el 23 de desembre, Alberto García va iniciar una vaga de fam en defensa del Desert de les Palmes. L’escriptor de temes ecològics Mariano Bueno es va unir a la protesta amb un dejú damunt d'un arbre durant els dies 24 i 25 desembre en defensa del Desert de les Palmes i contra la construcció del nou vial Cabanes-Orpesa. Els dos van decidir iniciar l’acció de protesta una vegada desallotjada l’acampada indefinida amb què veïns i ecologistes havien aturat durant un parell de setmanes les obres de construcció. L’àrea que envolta la Cova de Miravet, afectada per la nova carretera, estava protegida per la resolució judicial de 2001.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid