Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
H2O vol que el 28 de juny onegi la bandera de l’arc de Sant Martí a Reus i Tarragona

Segons Miquel Reverte, president d’H20, “Aquest any volem aconseguir que totes les entitats facin seu el treball per la plena visibilitat de gais, lesbianes i transsexuals, involucrant-s’hi de manera activa”.


Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Orgull Gai i Lesbià el proper 28 de juny, el col·lectiu H20 de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals fa una crida a totes les associacions i entitats del Camp de Tarragona perquè pengin la bandera de l’arc de Sant Martí, símbol del col·lectiu LGTB (lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals) als balcons de les seves seus.  

23/06/2010 01:56 Drets i Llibertats
Fins ara, la visibilització i la reivindicació dels drets de les persones LGTB ha estat tasca quasi exclusiva de les associacions de gais i lesbianes del nostre país, però des del col·lectiu H20 creuen que ha de protagonitzar-la tota la societat, de la mateixa manera que la denúncia de la violència de gènere o del racisme són patrimoni de tothom i no sols de les persones directament afectades.
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid