Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Uns 16 morts en l'assalt de l'exèrcit israelià als vaixells humanitaris que es dirigien a Gaza

Els tres catalans que viatjaven en el vaixell turc Mavi es troben vius segons han confirmat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) fonts de la Generalitat. Es tracta del periodista David Segarra del País Valencià, Laura Arau i Manuel Tapial que resideixen a Taradell (Osona) 

Al Jazeera dóna una xifra de 16 morts i una seixantena de ferits, la mateixa cadena àrab informa que els vaixells de la "Flota per la Llibertat" haurien canviat de curs per evitar l'enfrontament amb l'exèrcit. Hi ha anunciada una convocatòria d'una concentració a les 19h davant de la Cambra de Comerç Espanya-Israel (Travessera de Gràcia 21) i a València també a les 19h a l'Ajuntament.

31/05/2010 11:59 Internacional

Durant aquest matí, a diverses ciutats europees s'estan duent a terme concentracions davant les ambaixades d'Israel

La mateixa cadena Al-Jaazera informa que l'assalt s'hauria produïnt en aigües internacionals. Els assaltants haurien disparat foc real i les persones dels vaixells es van haver de defensar amb pals.

 

Per saber-ne més:

Israel assalta la Freedom Flotilla amb violència i ja hi ha com a mínim 15 morts - L'Accent

El consell de seguretat de l'ONU es reuneix per l'atac a la flota solidària - Vilaweb

Solidatitat Vs fusells. Bloc "Sóc el que veus"

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid