Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Participació a El Vendrell i Montblanc

Un 5% de ciutadans d'El Vendrell havia votat a la una del migdia. Concretament, als cinc espais habilitats per fer les votacions han votat 783 persones.

A aquesta dada cal sumar els prop de 730 vots anticipats. La plataforma ciutadana El Vendrell decideix ha habilitat fins a cinc espais electorals perquè els veïns del municipi puguin exercir el seu dret a vot.

 

28/02/2010 16:31 Política

La participació a Montblanc en la consulta sobre la independència ha arriba al 10% al punt de la una del migdia d'aquest diumenge. Ha costat arrencar, però al llarg del matí l'afluència de votants ha anat in crescendo al pavelló del Casal Montblanquí, on s'han habilitat sis taules per als 6.365 montblanquins cridats a les urnes. Els joves que actuaran de protagonistes a la Setmana Medieval -just aquest dissabte a la nit s'ha celebrat la gala d'elecció- també han volgut participar a la consulta popular.
 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid