Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un 12,4% de la població de Molins de Rei ja ha votat

Molins de Rei és la segona població amb més nombre d'electors de la jornada de consultes del 28F i ha registrat, a la una del migdia, una participació del 7,2%, cosa que suposa al voltant de 1.500 vots.

El vot anticipat a Molins de Rei fins el 27 de febrer va ser de 1.069 persones, cosa que suposa un 5,2% de participació. La suma del vot anticipat i del vot directe a la una del migdia del 28 de febrer suposa una participació total del 12,45%.

28/02/2010 14:44 Política

 

Aquestes dades les ha ofert el portaveu de Molins Decideix, Ignasi Termes, que ha manifestat que "les set seus que té Molins han obert amb puntualitat a les nou del matí". Termes ha indicat que "la gent està vivint aquesta jornada amb molta intensitat" i que "s'ha aconseguit fer unes consultes el més serioses possible, que era l'objectiu de Molins Decideix". Ignasi Termes també ha comentat que "el procés que es va iniciar el passat mes de setembre ha aconseguit la implicació de prop de 250 voluntaris i l'adhesió de 47 entitats".

Begues, per les consultes del 28 F, comptava amb un total de 4.668 persones cridades a les urnes. A la una del migdia de diumenge el municipi havia registrat un total de 510 vots, cosa que suposa un 11% de participació. Pel que fa al vot anticipat, Begues va registrar fins el 27 de febrer un total de 81 vots, un 1,8%. Les dades de Begues les ha ofert en roda de premsa Albert Roc, que ha agraït "el suport de l'Ajuntament" del municipi i que ha destacat que "la gent gran estava molt emocionada, ja que per primer cop podia dir la seva al voltant del tema de la independència".

Torrelles de Llobregat, amb 4.142 persones convocades a les urnes, ha obtingut, fins la una del migdia de diumenge, 348 vots directes, cosa que suposa un 8,5% de participació. El vot anticipat és de 60 vots, un 1,5%. El portaveu de Torrelles Decideix, Joaquim del Pozo, ha destacat la feina feta per part dels 40 voluntaris i voluntàries de la plataforma del municipi i també ha dit que "la gent gran està molt emocionada per poder participar en aquestes consultes".

Les tres poblacions del Baix Llobregat que han fet consultes en la jornada del 28 F compten amb un nombre total d'electors i electores que arriba a les 29.184 persones. A la una del migdia de diumenge, la participació en aquests tres municipis era del 7,97%, amb un vot directe de 2.326 persones. El vot anticipat de les tres poblacions ha estat del 4,15%, amb un total de 1.210 vots.

28F: Seguiment minut a minut
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid