Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Quatre municipis del Bages voten amb preparatius festius

La jornada de les consultes per la independència de Catalunya s'ha iniciat a quatre municipis del Bages amb total normalitat i amb preparatius festius.

A Cardona, que començava la jornada amb un 10% de vot anticipat, el col·legi de la Sala dels Dolors ha anat rebent la visita fluida de gent en aquestes dues primeres hores.

28/02/2010 14:05 Política

 

A Moià s'està vivint un degoteig constant de gent que fa que la Sala Infantil del Casal no estigui mai buida.

Sant Feliu Sasserra és un dels municipis administrativament del Bages que també decideixen, però Llibertat.cat l'ha situat a la notícia de les consultes sobre el Lluçanès.

A Santa Maria d'Oló, en el recompte de les 11:00, ja havia votat el 7,24% de la població, sense comptar els vots anticipats. El col·legi és al Centre Recreatiu.

Talamanca ja supera el 15% de participació a les 11 del matí i les previsions són que més d'un 30% del poble passi pel col·legi del Casal del Poble, segons l'alcalde, Josep Tarín.

Font: Manresainfo.cat

28F: Seguiment minut a minut 

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid