Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Osona decideix després de l'èxit de la primera onada

Aquest diumenge 28 de febrer, el municipi osonenc de Rupit i Pruit celebra la consulta sobre la independència del Principat.

Rupit i Pruit no és l'únic municipi d'Osona que avui decideix. Administrativament n'hi ha dos més. Tanmateix, Llibertat.cat els ha abordat a la notícia del Lluçanès sobre les consultes.

28/02/2010 12:59 Política

 

A la primera tongada de votacions la participació a Osona es va situar en un 41,4%, molt per sobre de la mitjana a Catalunya. El vot afirmatiu va obtenir una victòria aclaparadora, amb el 97,2% dels vots.

Des de fa setmanes la plataforma Rupit i Pruit Decideix, formada per una vintena de persones anònimes del poble, treballa per tenir-ho tot a punt pel referèndum.

En aquestes setmanes prèvies s’ha donat especial importància a oferir tota la informació possible als veïns del poble, amb la celebració d’un acte informatiu i fent una visita porta a porta a totes les cases del poble, donant la possibilitat d’exercir el vot anticipat.

La consulta tindrà lloc de 9 del matí a 8 del vespre al Centre Parroquial de Rupit (C/ Fossar). Per tal que la jornada sigui el més festiva possible, s’han preparat dos actes oberts a tothom: una xocolatada al matí (10h) i un berenar/sopar (20h).

28F: Seguiment minut a minut

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid