Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea Nacional de la CUP definirà la seva estratègia pels propers anys

Aquest matí, se celebra l'Assembla Nacional de caràcter extraordinària de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a Mataró amb l'objectiu de de definir la seva estratègia de futur. Unes cinc-centes persones acreditades debatran quatre ponències i posteriorment les votaran. El fet que s'hagin presentat quatre ponències, segons el comunicat de premsa, "evidencien la pluralitat existent al sí de la CUP i posa de relleu que el treball municipal vol ser la principal punta de llança de l’acció política de la CUP, de la importància de la coordinació amb el conjunt de l’Esquerra Independentista, i la voluntat d’un sòlid creixement en tot l’àmbit dels Països Catalans". 

11/01/2009 02:23 Política
Aquesta Assemblea ha despertat molta expectativa entre els diversos mitjans de comunicació que han especulat sobre l'orientació del contingut de les ponències, plantejant els temes de fons d'una manera molt simplista, sense tenir en compte complexitat ideològica dels textos a debatre.
 
En declaracions a l'Agència Catalana de Notícies, el membre del secretariat de la CUP, Adam Majó, ha anunciat que aquesta formació decidirà  'si vol seguir sent únicament un referent municipal o vol participar o treballar en altres àmbits' com, per exemple, el Parlament. En declaracions a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Majó ha dit que no només es decidirà la presència de la CUP al Parlament sinó si s'ha de participar, per exemple, en l'assemblea de regidors pro autodeterminació. 'No és exclusivament una qüestió electoral, sinó més àmplia'. I després titula "La CUP debat aquest diumenge si es presenta a les eleccions al Parlament".
 
Una enquesta de l'Avui, preguntava si la CUP s'havia de presentar a les eleccions autonòmiques. S'havia de votar tres opcions: Sí, al 2010; Sí, però a llarg temini i no, mai. La primera opció obtenia el 74%, la segona el 8% i la tercera el 18% . Resultats a les 3 del matí d'avui.
 
Altres titulars:
 
Anàlisi: «El futur de les CUP, a debat» per Josep Romeu a Nació Digital 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid