Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP encapçalarà el bloc de l’esquerra independentista al si de la manifestació de l'1-D

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) participarà a la mobilització convocada per la la Plataforma pel Dret a Decidir (PDD) i encapçalarà el bloc de l’esquerra independentista. Es per això que des del Secretariat Nacional de la CUP s'ha fet una crida a la participació i  mostrar així,  que existeix una alternativa política assamblearia i rupturista que no es conforma amb més traspassos de competències o un concert econòmic  sinó que aposta de manera clara i ferma per la construcció d’uns Països Catalans lliures i socialistes. 

26/11/2007 11:45 Política

La pancarta de la CUP posarà: "tirem pel dret: independència!" i hi apareixerà amb un mapa dels Països Catalans i el logo de la CUP.

La manifestació del proper 1 de desembre a Barcelona sota el lema "Som una Nació i diem PROU! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures"  ha estat convocada per la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) i ja compta amb el suport de més de 150 entitats cíviques, centrals sindicals, forces polítiques i moviments socials d’arreu de la nació.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid