Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Barcelona fa una crida a la participació i a votar "Sí" a la Independència el 10-A

La CUP com ha vingut fent des de la primera consulta celebrada ja fa un any i mig, vol animar la població de Barcelona a votar en la consulta que tindrà lloc aquest proper diumenge, 10 d’abril, a la capital del país.  
 
La militància de la CUP de Barcelona ha participat des del primer moment al si de la plataforma Barcelona Decideix, difonent les virtuts de la consulta i col·laborant en la dinamització dels actes i en la recollida del vot anticipat, i, amb motiu de la jornada d’aquest proper diumenge, s’implicarà en les diferents tasques organitzatives.

04/04/2011 12:02 Política
Per la CUP, impulsora el setembre de 2009 de la consulta d’Arenys de Munt, amb la qual es va iniciar aquest procés participatiu únic en la història recent de Catalunya, la jornada a Barcelona pot esdevenir un pas molt important pel reconeixement del dret democràtic i universal de la nació catalana a autodeterminar-se.

Així mateix, des de la CUP de Barcelona, fem una crida al conjunt de la ciutadania a votar a favor de la independència, eina fonamental per a la transformació i la consecució de les nostres llibertats socials i col·lectives, en contraposició a la via autonomista, amb la qual la nació catalana resta sotmesa als dictats de l‘Estat espanyol.

Per la CUP, la consulta és un exemple de la democràcia directa sorgida del teixit social de la ciutat, a diferència de les consultes que promou l’Ajuntament de Barcelona i que no reflecteixen les demandes ciutadanes. Amb tot i això, vol recordar que la consulta d’aquest proper diumenge a Barcelona ha de servir per plantejar la consecució de l’alliberament social i nacional del conjunt del poble català, que de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, ha de poder decidir lliurement el seu futur de forma pacífica i democràtica.
 

Suport del parlament a les consultes sobre la independència 

Barcelona Decideix escalfa motors per a la jornada Especial de Vot Anticipat a Nou Barris del 12-M 

Rècord de participació del vot anticipat a la consulta sobre la independència a la vila de Gràcia 

Més de 100 personalitats avalen la consulta per la independència d'aquest abril a Barcelona 

Barcelona Decideix: "No podem confiar en l'estat espanyol si volem garantir un procés lliure" 

Difusió de la consulta i recollida del vot anticipat a Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona 

Sarrià comença a recollir el vot anticipat de la consulta de Barcelona 

Barcelona supera la prova de foc i recapta un 20% de vot anticipat 

Tret de sortida a la consulta independentista de Barcelona  

La consulta sobre la Independència dels Països Catalans als Estats Units se celebrarà el 9 d'octubre    

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid