Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Casal popular de les Corts de Barcelona es mobilitza davant l'amenaça de desallotjament

Avui a les 20h Festa al Casal (C/ Entença 237, Les Corts) amb "Comando Noguera" i després "PD's". Dimarts dia 9 de novembre a les 9 hores concentració contra el desallotjament del casal, davant el mateix.

El Casal Popular de Les Corts Colònia Castells ha rebut una ordre de desallotjament. Per la seva banda, l’assemblea de joves assegura que no permetran que enderroquin el que amb tant d’esforç "ha construït". Per tant els membres de l'assemblea ja han començat a mobilitzar-se. Recordem que ara fa més d'un any, la policia autonòmica va intentar el desallotjament, però no ho van poder fer. En aquella ocasió, Els mossos després d'una jornada de tensió van entrar violentament només per despenjar el jove que estava penjat a l'interior de l'immoble.

31/10/2010 12:43 Drets i Llibertats
Cartell anviersari Cartell anviersari
El Casal Popular va ser okupat el gener de 2007 per tal de lluitar contra la imminent execució del Pla Castells, una operació urbanística especulativa que pretenia acabar amb la coneguda Colònia Castells, l’única colònia obrera que restava al barri de Les Corts. Actualment  es troba fortament amenaçada per l’especulació de l’ajuntament i la Generalitat.
 
Des del seu inici, el casal ha col·laborat en nombroses activitats amb moviments populars, molt especialment amb la plataforma Salvem la Colònia, a més a més denunciar l'especulació urbanística van participar en el projecte de creació d'un hort comunitari que ha donat vida al que abans era una de les casetes de la colònia i que l'especulació va convertir en un espai buit sense sostre i plena de deixalles d'escombreries.
 
L'hort que van impulsar diferents veïns i que ja comença a tenir color vol demostrar que "per molt que els diners vulguin tirar la colònia al terra, ella té vida suficient per generar respostes col·lectives", remarca el bloc de la plataforma "Salvem la Colònia".
 
Per saber-ne més:
 
 
 
 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid