Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els catalans als EUA decidiran sobre la independència el 9 d'Octubre

La comissió “Els Estats Units Decideixen” ho té tot preparat per fer la consulta sobre la Independència el proper 9 d'Octubre, coincidint amb la Diada Nacional al País Valencià.

A part del vot per correu, s'ha organitzat una mesa a San Diego (Califòrnia) on es pot anar personalment a dipositar el vot. La mesa està situada al costat del Natural History Museum (Balboa Park) i restarà oberta des de les 10h fins a les 16h. Tenen dret a vot, els catalans que estiguin vinculats i residents als EUA. Només cal que et registris a la pàgina web i votis per correu seguint les instruccions, pel que fa al vot per correu.

 

30/09/2010 19:56 Política

 

La comissió “Els EUA Decideixen” assumeix el repte de fer una consulta als Estats Units per la transcendència cabdal d’un país de 300 milions de persones i amb un pes diplomàtic únic. I ho fan malgrat ser conscients que la situació inicial de la xarxa catalana és més aviat feble. És en aquest sentit, l’èxit de la consulta pot anar molt més enllà del número de vots i de l’impacte entre la classe política dels Estats Units i dels Països Catalans i pot produir un impuls molt important en la xarxa catalana als EUA i un canvi d’actitud dels catalans en aquest país, segons els promotors

La plataforma considera que les consultes sobre la Independència dels Països Catalans constitueixen l’acte de democràcia directa més important dels darrers anys. També remarca que "és la campanya catalana més ambiciosa de les plantejades fins ara als Estats Units des del punt de vista de participació democràtica i abast territorial als EUA implicant a persones de tots els Països Catalans".

 

Per saber-ne més:
 
 
La consulta sobre la Independència dels Països Catalans als Estats Units se celebrarà el 9 d'octubre 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid