Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El jove lleidatà agredit i detingut fa dos Diades al Roser s’haurà d’enfrontar a un judici

El 19 d’octubre tot i que li retiren part de les acusacions

Finalment, el jove que fou detingut i agredit durant les protestes contra el projecte de Parador Nacional a l’edifici del Roser de Lleida la Diada del 2008 haurà d’afrontar un judici per desobediència el proper 19 d’octubre. Així, des de la Campanya “Salvem el Roser, Gerard Absolució” es valora positivament la retirada de l'acusació dels delictes d'agressió i injúries al Gerard tot i que entenen que "és injust que hagi d’afrontar unes immotivades acusacions de desobediència, que poden costar-li fins a dues setmanes d'arrest domiciliari i de 10 a 30 dies de pena multa".

08/09/2010 18:47 Drets i Llibertats
Com han manifestat des d'un bon inici, el Gerard participava d'una protesta totalment pacífica i l'única actuació fora de lloc fou la càrrega dels mossos d'esquadra contra el jove i tothom qui protestava per la conversió del Roser en un Parador Nacional. Ara, tot i que amb una sanció menor, el Gerard s'haurà de contin Finalment, el jove que fou detingut i agredit durant les protestes contra el projecte de Parador Nacional a l’edifici del Roser de Lleida la Diada del 2008 haurà d’afrontar un judici per desobediència el proper 19 d’octubre.
 
Així, des de la Campanya “Salvem el Roser, Gerard Absolució” valoren positivament la retirada de l'acusació dels delictes d'agressió i injúries al Gerard tot i que entenem que és injust que hagi d’afrontar unes immotivades acusacions de desobediència, que poden costar-li fins a dues setmanes d'arrest domiciliari i de 10 a 30 dies de pena multa.  uar enfrontant a un judici polític insostenible i injust per defensar el Roser, edifici històric de la ciutat; la mateixa defensa que lleidatans i lleidatanes han dut a terme en nombroses ocasions, com les 2.000 persones que es van manifestar fa tres anys, o les 2.500 que van signar en contra del projecte en poc menys d'un trimestre.
 
Paralel·lament, la campanya segueix recollint suport i solidaritat arreu de país, com en els actes previstos per l'11 de setembre, data en què farà tres anys dels fets. El cas serà present en les mobilitzacions de l'Esquerra Independentista i la Campanya té previst realitzar una xerrada aquest divendres 10 a Cervera (19,30h. Plaça Manuel Ibarra) juntament amb en Jona, jove que reb acusacions de fins a 8 anys de presó per part de l'Ajuntament de Barcelona per manifestar-se en contra de l'especulació urbanística.
 

{youtube}XpdnkdLTAtg{/youtube}

 

Per saber-ne més:

 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid