Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat internacionalista
L’STEI Intersindical rebutja els atacs als universitaris acampats en suport a Palestina
22/05/2024 Internacional
L’STEI Intersindical ha condemnat les agressions i amenaces patides per la comunitat universitària acampada en suport al poble palestí i fa una crida a la llibertat d’expressió i la tolerància.

Com ja va expressar al comunicat en suport a l’institut de Muro que fa un parell de dies patí la crema d’una bandera LGTBIQ+, aquestes actituds de violència, odi i menyspreu de tota casta no es poden permetre ni a l'àmbit educatiu ni a cap altre lloc. El sindicat sempre ha defensat que els entorns escolars han de ser espais de convivència, respecte i gestió pacífica dels conflictes.

L’STEI Intersindical fa una crida a no cedir davant el xantatge i les amenaces dels violents i dels promotors de l’odi i expressa el suport a una comunitat educativa valenta, crítica amb la desigualtat i els conflictes armats i compromesa en la transformació de la societat des del diàleg i el respecte per la diversitat.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid