Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ELECCIONS ICS 2023
La Intersindical Sanitat presenta la campanya Fins a la Victòria!

La Intersindical aconseguí representació ara fa quatre anys a les diverses juntes de personal de l'Institut Català de la Salut. El sindicat independentista ha presentat el seu programa per a les eleccions sindicals que tindran lloc els propers 28 i 29 de març. També ha presentat candidatura la secció sindical de l'Hospital de Bellvitge.

26/03/2023 Economia

El sindicat independentista ha publicat un seguit de vídeos a twitter on explica les seves propostes de cara als diversos col·lectius de treballadors de la sanitat.

 

El conjunt de propostes de la Intersindical de cara a les eleccions sindicals a l'ICS són les següents:

PELS DRETS LABORALS

- Reclassificació professional: Diplomades Sanitàries amb especialitat (A1), Zelador/a (C2 Àrea Sanitària), Reconeixement Administratiu Sanitari (C1 Àrea Sanitària), TCAI (C1), i desplegament de les especialitats d’infermeria.

- Dignificació de totes les categories laborals i del personal MIR i EIR.

- DPO i Carrera Professional proporcionals al sou base per a tots els col·lectius.

- Més dotació de personal i baixada estructural de ràtios efectives, amb estudi càrregues de treball de totes les categories públiques i actualitzades.

- Incrementar el preu hora dels plusos de nit, dissabtes, diumenges i festius i garantir la percepció total en vacances.

- Més seguretat als centres de treball.

PELS DRETS SOCIALS

- Recuperar el poder adquisitiu i drets anteriors a les retallades: Retorn a la jornada 35h, recuperació del Fons d’Acció Social i dels 9 dies d’assumptes personals.

- Jubilacions voluntàries totals o parcials i incentivades als 60 anys.

- Implantar el model de treball híbrid (teletreball+presencial) i el centre de treball flexible.

- Polítiques de fidelització, retenció i recuperació de les professionals.

PER LA IGUALTAT D’OPORTUNITATS

- Diagnòstic, avaluació i publicitat del Pla d’Igualtat i balanç del seu nivell d’execució.

- Llistes de mobilitat i de borsa de treball públiques i actualitzades.

- Convocatòries per perfil: currículum cec per evitar discriminacions i afavorir la igualtat d’oportunitats.

- Increment del complement específic de totes les categories per perillositat.

- Ampliar els complements d’activitat complementària a tot el personal major de 55 anys, de dedicació exclusiva, de jornada completa i de dedicació especial a tot el personal.

- Unitat de criteri a tots els centres a l’hora d’aplicar permisos, llicències...

- Crear la Comissió de participació del personal de gestió i serveis i integrar-la al Consell de Participació Professional.

 

La Intersindical ha denunciat l'incompliment per part de l'ICS de l'acord de sortida de la vaga de novembre de 2018 amb el sindicat Metges de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid