Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Surt al carrer el nou disc antològic de Feliu Ventura “Amics i referents”, en directe al Principal

El disc digital i el vinil del cantautor presenten les seues cançons reversionades i cantades amb les col·laboracions del directe: els Ovidi4, Miquel Gil,Carles Caselles, Sandra Monfort, Pep Gimeno "Botifarra", Xiomara Abello i Cor de L'Eliana

02/12/2022 Cultura
Avui, 2 de desembre, ja és a a totes les plataformes i a les botigues en format vinil, el nou disc de Feliu Ventura “Amics i referents”, en directe al Principal, que recull l’actuació antològica celebrada fa un any al Teatre Principal de València. Un concert en el qual va cantar les seves cançons amb músics com els Ovidi4, Miquel Gil, Carles Caselles, Sandra Monfort, Pep Gimeno "Botifarra", Xiomara Abello i Cor de L'Eliana. El disc digital conté quasi tot l’espectacle integre, editat i remasteritzat, i el nou vinil presenta una selecció molt acurada de cançons del cantautor reversionades i cantades amb les col·laboracions del directe.
 
El disc arriba després del llançament d’un senzill més clip, una versió del seu ja clàssic “Història d’un sofà” cantada amb els extints Ovidi4 i que inclou una preciosa intro de la Mireia Vives i un poema de David Caño, a més de les guitarres de Borja Penalba i David Fernàndez. La peça, que dura quasi 7 minuts, i desafia totes les tendències discogràfiques actuals, va ser escollida per Feliu Ventura per l’autenticitat i el simbolisme de la cançó, cantada amb els “amics Ovidis”.
 
Feliu Ventura ha explicat que tot i que el concert no va ser enregistrat pensant de fer-ne un disc, l’espectacle va ser tan especial que “al cap d’uns mesos, vam pensar que seria bonic poder reviure aquella trobada”. Segons el músic, el vinil és “pels qui vulgueu sumar-vos a la festa, en un format més personal, més analògic i més proper”.
 
L’espectacle va ser pensat com una celebració de l’amistat i el tancament de gira de l’anterior disc de Feliu Ventura, “Convocatòria” i es va convertir en una actuació antològica. El cantautor va repassar les seues cançons convertides ja en himnes xicotets, domèstics i assemblearis i va posar un sofà a l'escenari del Teatre Principal per convidar-hi els seus imprescindibles. La trobada al Principal va ser un fi de festa a la cuina, de matinada, una celebració per cantar a l'amor i al demà, i retrobar-nos, també amb les veus que ell admira i estima.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid