Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S22
Actes de la Plataforma per la Llengua durant la Diada

El grup santandreuenc Ginestà i el cantautor Titu Martí ompliran de música la plaça del Duc de Medinaceli a partir de les 12h i  un dinar popular (inscripcions per reservar tiquet es poden fer a través d'aquest enllaç). 

31/08/2022 Política
La Plataforma per la Llengua organitza un acte festiu, familiar i de reivindicació a favor de la defensa del català amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça Duc de Medinaceli de Barcelona.

Per primera vegada, l'ONG del català encapçalarà un seguit d'activitats durant tot el matí i migdia de l'Onze de Setembre més enllà de la seva històrica parada al Fossar de les Moreres, que seguirà present un any més des de les 9 h fins a les 15 h, i la tradicional ofrena a Rafael Casanova a primera hora juntament amb les institucions i entitats del país.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid