Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Via Pirinenca
Encara estan obertes les inscripcions per a la "Via Pirinenca"

Aquelles persones que vulguin gaudir de l'acció amb un rerefons d'història, també es poden unir a la Ruta de la Llibertat, que la Fundació Reeixida organitza per recordar les persones que creuaven els Pirineus per salvar vides durant la Segona Guerra Mundial. Si ets fotògraf/a, us podeu sumar a la via com a voluntari/ària contactant a fotografia@viapirinenca.cat!

28/06/2022

La participació a la Via Pirinenca està oberta a tota la ciutadania, amb molts cims preparats per al públic general, però també n'hi haurà d'altres d'alta complexitat on l'activitat estarà estrictament reservada a muntanyencs experts. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç. Aquelles persones que vulguin gaudir de l'acció amb un rerefons d'història, també es poden unir a la Ruta de la Llibertatque la Fundació Reeixida organitza per recordar les persones que creuaven els Pirineus per salvar vides durant la Segona Guerra Mundial.

La Via Pirinenca

L'acte central de la Via Pirinenca, organitzat per l'Assemblea, l'entitat sobiranista basca Gure Esku i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, tindrà lloc el pròxim dissabte, 2 de juliol, a l'Estació d'esquí nòrdic Guils-Fontanera (Guils de Cerdanya). Des d'allà es donarà el tret de sortida a l'acció d'il·luminació simultània al llarg de tots els Pirineus. Ja s'han tancat gairebé 300 cims, dels quals 130 a Catalunya. L'acció compta amb la col·laboració d'Òmnium Cultural, Artistes per la República i la Fundació Reeixida.

La línia de llum que recorrerà la serralada es crearà amb farells especials i llanternes frontals, per reivindicar el dret d'autodeterminació dels pobles i reclamar l'atenció de la comunitat internacional cap a una causa justa. A més, es farà explícit el rebuig cap a les fronteres imposades, a la repressió i als obstacles antidemocràtics que pretenen impedir la materialització de la voluntat democràtica dels pobles basc i català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid