Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
persistint
Tossudament alçats per repintar els murals a Cadaqués
24/09/2021 Drets i Llibertats

Fins a cinc vegades, si no fallen els comptes, han hagut de repintar el mural independentista d’un dels revolts de la carretera que baixa a Cadaqués, informa Ara.cat en la seva edició de les comarques nord-orientals, ja que el mural esmentat ha sigut objecte d’atacs continus-

El 3 de juliol va ser la penúltima repintada, que no va aguantar fins a acabar l’estiu. A través d’extintors manipulatsper llançar pintura a gran escala, el van tapar de blanc durant la nit. Fa pocs dies es va tornar a refer, a càrrec d’una desena de voluntaris de diversos indrets dels Països Catalans.

Un professor d’història de la Catalunya del Nord anunciava la repintada amb aquest text: “A Cadaqués som resilients i tossudament alçats”. A banda de la crida a la independència i a la unitat dels Països Catalans, al mural s’hi pot llegir aquesta frase, amb el parlar cadaquesenc: "Mos volen enterrar però no saben que som llavor"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid