Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#UCE21
Tot a punt per la 53à edició de la UCE

L’eix vertebrador d’aquesta edició es resumeix amb el lema «Fer dels Països Catalans una nació normal», amb el cartell dissenyat pel músic nord-català Pascal Comelade. 

05/08/2021 Cultura

Del 16 al 22 d’agost d’enguany, tindrà lloc la 53a edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE 2021), presidida pel catedràtic d’història contemporània (Universitat de Barcelona, UB) Jordi Casassas. Aquesta edició tindrà lloc a Prada i també s’oferirà una part en línia.  L’eix vertebrador d’aquesta edició es resumeix amb el lema «Fer dels Països Catalans una nació normal».

Com ja és habitual, aquesta edició presenta un programa extens de cursos de coneixement cultural i d’àrees diverses, seminaris, debats, jornades, tallers, conferències, taules rodones, espectacles i cinema. El cartell d’enguany està dissenyat pel músic nord-català Pascal Comelade.

En aquest marc, l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d’Ajuts per al finançament de l’estada a la Universitat Catalana d’Estiu (ESTIU) que ofereix beques a estudiants universitaris i preuniversitaris de graus i postgraus (entre 18 i 30 anys), que estiguin preinscrits en alguna de les 21 universitats integrades a la Xarxa Vives d’Universitats (XVU). Són beques que cobreixen el 75 % del cost de matriculació, estada i manutenció.

Per a informar-vos sobre el programa d’activitats i la matrícula a la UCE 2021, podeu consultar el lloc web de la UCE.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid