Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
La Intersindical denuncia l'obertura d'un expedient sancionador a un bomber per una protesta en contra de l’empresonament del raper Pablo Hasel

El sindicat de classe i independentista vol mostrar la seva total solidaritat i ple suport al company afiliat, a la vegada que denuncia l’actitud inquisitorial de l’administració autonòmica.

La Intersindical se solidaritatza al company afiliat

30/08/2021 Drets i Llibertats
La Intersindical ha denuncia que la Generalitat està perseguint un treballador públic per solidaritzar-se amb un artista represaliat per fer una cançó sobre la monarquia espanyola. El sindicat de classe i independentista vol mostrar la seva total solidaritat i ple suport al company afiliat, a la vegada que denuncia l’actitud inquisitorial de l’administració autonòmica.

Al bomber, adscrit en el moment de la protesta al parc de Lleida, se l’acusa d’haver vulnerat el règim disciplinari dels treballadors públics amb una falta greu (DECRET 243/1995). Des de la Intersindical defensem el treballador i afiliat i deixem clar que en cap cas no ha posat en risc ni la reputació de l’Administració ni cap persona.

A les darreres eleccions sindicals de la Generalitat, celebrades el març de 2019 , la Intersindical va esdevenir la força amb més representació entre els treballadors dels Serveis Centrals i Territorials de l’administració, passant de 4 representants a 36 d’un total de 155. Així mateix, va ser la força més votada entre els treballadors del Cos de Bombers de la Generalitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid