Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Infraestructures
Guanyem Catalunya considera que el Govern comet un greu error apostant per l’ampliació de l’aeroport i pactant-ho amb l’Estat espanyol

Un Govern que es diu independentista, ecologista i republicà no pot arribar a acords que malmeten el territori d’acord amb el mateix Estat que ens reprimeix

03/08/2021 Territori

Guanyem Catalunya considera que el Govern torna a errar en les seves decisions: ampliar l’aeroport del Prat és destruir el territori i pactar amb l’Estat espanyol és sotmetre’s a l’estat repressor del que diuen voler deixar de pertànyer.

La formació municipalista i transformadora ha denunciat el menysteniment del Govern cap a les organitzacions i plataformes locals que defensen la postura contrària a l’ampliació de l’aeroport, malgrat el president Aragonès va afirmar, en la seva investidura, que el Govern no prendria cap decisió fins haver escoltat a totes les parts implicades. Aquesta manera de treballar del Govern de la Generalitat ens incomoda i ens decepciona. Cal preservar el Delta del Llobregat i el Parc agrari del Llobregat.

Les inversions en transport que necessita Catalunya són en transport públic, que és el que fa servir la majoria de la gent: Rodalies i el transport públic urbà. En canvi, les inversions en aeroports i en alta velocitat no responen a la necessitat de la majoria de la població, sinó a interessos econòmics de grans empreses.

Guanyem Catalunya ha manifestat que defensarà la força del municipalisme transformador, el prendre decisions de baix a dalt i el prioritzar la veu dels municipis als interessos dels grans poders econòmics. Tot el que no sigui aplicar aquesta fórmula en les decisions que prengui el Govern de la Generalitat comptarà amb la disconformitat de Guanyem Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid