Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1989- Agents iranians assassinen a Viena a tots els membres de la delegació kurda en una 'taula de diàleg' kurdo-iraniana

Agents iranians assassinen a Viena a tots els membres de la delegació kurda en una 'taula de diàleg' kurdo-iraniana

13/07/1989 Tal dia com avui

El 13 de juliol de 1989, el doctor Abdul Rahman Gassemlo va arribar a Viena amb la seva delegació del Partit Democràtic del Kurdistan Iranià per mantenir converses amb diplomàtics, enviats per l'Iran, sobre les condicions de reconciliació entre el govern central de Teheran i els kurds. Després d'entrar a la sala de conferències i començar les converses, els "diplomàtics" iranians van treure armes automàtiques i van assassinar a tots els membres de la delegació kurda, inclòs el doctor Gassemlo.

Els assassins, acompanyats de l'escorta policial de l'ambaixada iraniana, van arribar a l'aeroport i van deixar Viena. Després, van aconseguir el lloc més alt en les estructures assassines de l'estat iranià. El govern austríac no va denunciar a la república islàmica per aquests assassinats i no hi va haver cap investigació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid