Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Enèrfgia
Recollida de signatures contra els parcs eòlics a l'Abera

La Plataforma Albera Lliure de Molins ha posat en marxa una campanya per aturar tots els avantprojectes de parcs eòlics a la zona de l'Albera

22/03/2021 Territori

La Plataforma Albera Lliure de Molins (ALLIMO) ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures per intentar aturar tots els avantprojectes de parcs eòlics que s'estan tramitant o es tramitaran a la zona de l'Albera, i a tota la comarca de l'Alt Empordà. Ja ho han fet a la Jonquera i a l'Agullana. Axí com també a les xarxa, a la plataforma Change.org.

A més, està previst que la campanya tingui actes presencials públics a pobles i llocs emblemàtics de l’Albera, i accions telemàtiques consistents en queixes i demandes als organismes de la Generalitat implicats, presentació de firmes i enviament de correus als membres de la Ponència (PER) que tenen funcions relacionades amb el medi natural, el medi ambient, el paisatge, el patrimoni cultural i el món rural. La idea és fer-los arribar el Manifest Salvem l’Albera i que es qüestionin la seva postura davant dels parcs eòlics.

Plataforma Albera Lliure de Molins (ALLIMO)

Es va constituir el passat mes de febrer a Capmany arran de la preocupació pet tots els projectes eòlics que s’han presentat en les darreres mesos. A l'acte de presentació d'ALLIMO es va llegir el Manifest Salvem l'Albera.

La nova entitat assegura que aposta per potencia les energies renovables, sempre que els projectes siguin respectuosos amb l’entorn i el medi ambient. Per això rebutgen frontalment els parcs eòlics que hi ha projectats a la contrada, perquè consideren que «són absolutament incompatibles amb la preservació del patrimoni geològic, natural i cultural d’aquesta part de l’Albera que anomenem peudemont occidental»..


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid