Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Guàrdia Civil comença una operació contra la suposada xarxa d'"empresaris" que controlaven Tsunami Democràtic

La Guàrdia Civil vincula Tsunami Democràtic a "empresaris" propers a Junts per Catalunya i ERC

28/10/2020 Drets i Llibertats

La Guàrdia Civil està duent a terme una operació policial anomenada 'Operación Volhov'  (té el mateix nom d'una famosa operació de la División Azul) al Principat de Catalunya contra els suposats membres de Tsunami Democratic. Els agents han practicat una vintena de detencions, fonamentalment d'"empresaris sospitosos" de donar suport econòmic a aquest moviment de desobediència civil que vinculen a Junts per Catalunya i ERC.

Les forces d'ocupació també estan investigant si des d'aquesta "trama d'empresaris" s'han desviat fons a Bèlgica pel manteniment del Consell de la República. Entre els detinguts hi ha Oriol Soler, Xavier Vendrell, Josep Lluís Alay, Pilar Contreras, Marta Molina, Xavier Vinyals, Antoni Fusté, Josep Campmajó, Josep González, Roc Aguilera, Jordi Mir, Enric Mir, Jaume Cabaní, Jordi Sierra i David Madí.Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid