Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
moviment veïnal
Revolta contra l'especulació al delta del Llobregat
23/07/2020 Territori

La Plataforma Salvem l’Olla del Rei, juntament amb la plataforma Aturem el Pla de Ponent de Gavà, han convocat una marxa amb banderes negres a la platja de Gavà i Castelldefels, dissabte que ve 25 de juliol a les 11h.

Les entitats volen fer un crit d'atenció sobre el gran nombre de projectes urbanístics previstos al Baix Llobregat i que fan disminuir les zones d'infiltració natural durant episodis de pluja, que agreugen els riscos d'inundacions i contaminació. Especialment a la urbanització del Pla de Ponent entre Gavà i Castelldefels, que suposaria la urbanització de 200 hectàrees amb 5.000 habitatges i 14.000 habitants que posaran més pressió a la xarxa de sanejament del Baix Llobregat, augmentant així els riscos d'inundació. La plataforma reclama que s'iniciïn els tràmits per a la modificació del pla general metropolità per a salvaguardar les zones humides de Catalunya i que és l'hàbitat natural de moltes espècies protegides.

En aquesta línia SOS Baix Llobregat i l'Hospitalet van exposar abans de la pandèmia que calia mobilitzar-se contra un munt de projectes urbanístics que acabarien de donar el cop mortal a la ja deteriorada comarca del Baix.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid