Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
Escola Valenciana llança el Voluntariat pel Valencià online per a compartir la llengua en temps de confinament

Les persones interessades hauran de registrar-se a la pàgina web del Voluntariat pel Valencià on també trobaran un correu electrònic i un telèfon operatiu per a resoldre dubtes de qualsevol índole.

29/04/2020 Llengua

El Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana estrena modalitat en línia perquè persones que vulguen aprendre o compartir valencià puguen fer trobades virtuals.

Aquest programa, que enguany celebra el seu 15é aniversari, participa de forma activa a més de 30 municipis del País Valencià i al llarg de la seua història ha ajudat a més de 20.000 persones a ficar-se en contacte per a parlar Valencià.

Escola Valenciana ha preparat uns recursos per a ajudar a les persones usuàries a emprar eines de comunicació digital i poder realitzar sessions de conversa des de les seues cases, aprofitant el seu temps de confinament per a gaudir de converses que els permeten practicar el valencià.

El coordinador del programa, Vicent Font ha manifestat “és una finestra d’oportunitat que hem d’aprofitar perquè el valencià arribe més lluny que mai. Amb aquest nou mètode, trenquem les fronteres físiques i podem ficar en contacte persones des de Pilar de la Foradada fins a Vinaròs… I fins i tot gent que ha hagut de sortir del territori Valencià”.

Els ajuntaments que col·laboren amb la iniciativa rebran material literari i musical en valencià per a compartir digitalment amb les persones usuàries de la seua localitat.

Les persones interessades hauran de registrar-se a la pàgina web del Voluntariat pel Valencià (www.voluntariatpelvalencia.org) on també trobaran un correu electrònic i un telèfon operatiu per a resoldre dubtes de qualsevol índole.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid