Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
NI presos ni exiliats
Els dijous solidaris al peu del Castellet de Perpinyà a cites periòdiques i digitals

Feia 26 setmanes que cada dijous desenes de nord-catalans se concentraven al peu del Castellet, al voltant d'una iniciativa del Comitè de solidaritat catalana. Amb el COVID-19 les concentracions s'adapten a la situació

21/03/2020 Política

Radio Arrels s’ha fet ressò de la iniciativa del Comitè de Solidaritat Catalana amb els presos i exiliats polítics de transformar les concentracions que se convocaven a peu del Castellet de Perpinyà en trobades periòdiques i digitals. Amb les crides governamentals a mantenir-se a   causa propagació del virus Covid-19 s’han, s’han vist obligats a cercar alternatives com aquesta per mantenir la flama de la Solidaritat i la denuncia contra el govern espanyol.

Després de  26 setmanes de concentracions al peu del Castellet, d’ençà el passat el passat dijous 19 de març, les trobades han esdevingut en virtuals. Així cada persona se podrà connectar a les 18.30 h al canal Youtube del Comitè per a seguir i compartir “L'hora solidària”. Cada un pot intervenir via un vídeo i invitar les seues amistats a fer intervencions. Poden ser missatges vocals, musicals, cantats, gràfics...

Per desenvolupar aquesta iniciativa, Hervè Pi, del Comitè de Solidaritat ho explica  a Ràdio Arrels fent una crida a totes les persones demòcrates a participar, a mantenir “l’Hora Solidària”  i a participar-hi confinats a casa. La participació serà efectiva, participativa però amb més possibilitats.Cada persona que ho desitgi podrà enviar un vídeo clip a solidaritat.catnord@gmail.com

Proposa que “els missatges parlats haurien de ser més aviat curts, i d'una durada de 30 segons a 1 minut. Tots els missatges seran muntats per benèvols del Comitè i penjats al Canal Youtube del Comitè”.

Dijous passat es van penjar els primers clips a 18.30 h., amb la crònica de Berenguer pel que fa a la cronologia dels 7 dies passats i una poesia de Pere Figueres, la d’una de les cançons que proposarà en el seu proper disc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid