Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'OCB rebutja els projectes d'ampliació de l'aeroport de Son Santjoan
24/02/2020 Política
L'Obra Cultural Balear, davant els projectes d'ampliació de l'aeroport de Son Santjoan, ha manifestat que:
- Des del posicionament històric de la nostra entitat d'aspirar al màxim autogovern per a les Illes Balears, creim que les principals infraestructures d'entrada/sortida de les Illes Balears han de ser gestionades plenament i directament per les institucions de les Illes Balears.
- Som contraris a qualsevol pla d'ampliació de l'aeroport de Palma fet d'esquena a la voluntat de la ciutadania de les Illes Balears i de les institucions d'aquí.
- L'intent d'ampliació de l'aeroport de Son Santjoan atempta directament contra la declaració d'emergència climàtica feta pel Govern i pel Consell de Mallorca.
- L'intent d'ampliació de l'aeroport de Son Santjoan posa en risc el benestar dels ciutadans residents a Mallorca.
- Coincidim amb les entitats que s'oposen a l'ampliació de l'aeroport de Palma en què és necessari i urgent un replantejament de l'actual model econòmic. Des de l'OCB proposam fer una aposta clara i decidida per les indústries culturals i creatives.
- Exigeix a les institucions de les Illes Balears que encetin el procés de traspàs de les competències aeroportuàries que, avui dia, encara s'exerceixen des de Madrid.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid