Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aire
La CUP Tarragona celebra l'anunci del govern municipal de fer un estudi independent de la qualitat de l’aire

Tot i iaxí, considera una autèntica vergonya que tot allò relacionat amb la contaminació de la indústria al Camp de Tarragona, a hores d’ara, segueixi envoltat d'opacitat.

11/12/2019 Drets i Llibertats

La CUP celebra que el govern de Ricomà hagi fet públic el pressupost que destinarà a l'estudi independent de la qualitat de l'aire. Aquest era un dels cinc punts de mínims que va acordar amb ERC a canvi de la seva investidura i es tracta d’una de les reivindicacions que la CUP ha defensat amb major insistència des que va posar per primera vegada un peu a l'Ajuntament.

Considera una autèntica vergonya que tot allò relacionat amb la contaminació de la indústria al Camp de Tarragona, a hores d’ara, segueixi envoltat d'opacitat. És més, tot el que té a veure amb el Polígon Sud segueix sent una incògnita, doncs els únics estudis independents que s’han realitzat són relatius al Polígon Nord, gràcies al treball de la Plataforma Cel Net i a la implicació d’ajuntaments com el del Morell.

Per a la formació "Resta pendent conèixer el procediment mitjançant el qual es pretén encarregar aquest estudi independent a un centre de recerca amb experiència i sense vincles amb la indústria química tarragonina. En aquest sentit, nosaltres prevèiem que s'hi destinessin 300.000€, en base a les reunions que fa temps que havíem mantingut amb la Plataforma Cel Net, però el conseller Fortuny ens va assegurar que els 200.000€ serien suficients segons l'assessorament tècnic que havien sol·licitat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid