Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
cop d'Estat
L'STEI Intersindical condemna el cop d'estat a Bolívia
20/11/2019 Internacional

L’STEI Intersindical rebutja el cop d’estat a Bolívia que ha forçat la renúncia del president constitucional en exercici Evo Morales Ayma i del vicepresident Álvaro García Linera.

Així mateix, condemna la ingerència de les Forces Armades i de Seguretat en la vida institucional: ni l’exèrcit ni la policia tenen res a fer en els problemes polítics de qualsevol país. Dels conflictes de la democràcia se’n surt amb més democràcia, drets i llibertats i no amb repressió, violència i persecucions.

Igualment, l’STEI Intersindical condemna tota ingerència estrangera que persegueixi la desestabilització a la regió. L’STEI Intersindical fa una crida a preservar la vida de la població boliviana, perquè cessin els atacs i les persecucions i perquè es trobi una solució pacífica i dialogada basada en la voluntat de la majoria del poble de l’Estat Plurinacional de Bolívia i de les seves legítimes institucions.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid