Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25N
Clam contra la violència masclista arreu de la nació

Segons La Directa, durant el 2019, 32 dones han estat assassinades als Països Catalans. 3 a Catalunya Nord, 15 a Catalunya, 4 a les Illes i 10 al País Valencià. De totes elles, Catorze, per homes amb qui tenien o havien tingut una relació. 

27/11/2019

Milers de persones s'han mobilitzar aquest vespre arreu dels Països Catalans contra la violència masclista. A Catalunya i a molts barris de les seves poblacions, també han hagut mobilitzacions en diferents formats, marxes nocturnes, concentracions o actes. Així a Barcelona han estat unes 10.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, que han tenyit de lila el passeig de Gràcia; a Girona s'ha fet una marxa de torxes; a Tarragona, la marxa ha fet una aturada davant la seu de VOX, on tothom s’ha assegut a terra; també a Lleida, Cerdanyola, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Just Desvern...

A País Valencià, en concret a la ciutat de València, la marxa ha estat multitudinària i el seus missatges s'han centrat molt contra VOX i el feixisme. També han hagut mobilitzacions a Castelló, Alacant, Elx... Segons Vilaweb, la policia nacional espanyola ha realitzat algunes identificacions a l'acabar la marxa feminista de València.

A les Illes, a Palma la manifestació també ha estat molt massiva sota el lema, 'Aturem el terrorisme masclista'; també a Maó i a Eivissa.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid