Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Clam a Barcelona contra contra la “repressió” policial als joves

La marxa La protesta, convocada per entitats educatives i socials com ara la Intersindical-CSC, la USTEC, la CGT, l’SEPC, l’ANC i la FaPaC. Lluís Llach ha manifestat a la fi de la protesta, "ha estat una repressió digna d'un estat autoritari".

25/10/2019 Política

Més de 4.000 persones s'han manifestat aquest vespre pels carrers de Barcelona contra la “repressió a la gent jove” i en defensa de la llibertat i els drets ciutadans. La marxa ha sortit a les 18.30 h des de la plaça de la Universitat i ha marxat pels carrers del centre de Barcelona fins a arribar a la plaça de Sant Jaume. la mobilització havia estat convocada entitats educatives i socials com la Intersindical-CSC, la USTEC, la CGT, l’SEPC, l’ANC i la FaPaC que han apuntat   que les actuacions de la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra durant les protestes per la sentència del procés han estat “una repressió digna d’un estat autoritari“.

Durant la marxa s'han denunciat pallisses, humiliacions, amenaces de mort, detencions arbitràries, presons provisionals injustificades i una criminalització dels joves per part dels mitjans de comunicació. “No és violència, és autodefensa”, “Si ens toqueu, ens trobareu” o “No tenim por, estem indignades” són alguns dels missatges que han cridat els manifestants. Durant la lectura del manifest per part de l’exdiputat del Parlament Lluís Llach, els protestants han demanat la dimissió del conseller d’Interior, Miquel Buch.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid