Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
Les 131 agulles de Montserrat s'il·luminaran des del capvespre del 30-S fins a l'1-0 al matí
18/09/2019 Política
La comissió organitzadora de Llum i Llibertat, davant de la impossibilitat de portar a terme l'acció els dies 10 i 11 de setembre com estava previst, i havent valorat diferents dates, ha decidit portar a terme l'acció des del capvespre del 30 de setembre fins a l'1 d'octubre al matí.
 
La tria de la data respon a diversos aspectes, entre d'altres, la significació evident que té aquesta data. També s'ha tingut en compte la necessitat d'internacionalitzar l'esdeveniment per diversos motius: perquè és un acte singular i en un indret mundialment conegut, i perquè les imatges que se'n derivaran reforçaran, per contrast, les de la repressió que van donar la volta al món en les votacions de l'1 d'octubre.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid