Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Còmic
Apareix el còmic de "Terra cremada"
15/08/2019 Cultura

Fundació Reeixida i del dibuixant "Pau Pèrrim" ha presentat en primícia el còmic "Terra cremada", que ja es pot adquirir a les principals llibreries dels Països Catalans, de Perpinyà a Alcoi i les Balears i Pitiüses. També es podrà trobar a Madrid, al centre cultural Blanquerna, entre altres punts de distribució de l'Estat espanyol.

El promotors anuncien que "Terra cremada" neix de l'èxit de les vinyetes que publicava l'autor a Twitter des de l'usuari de @TerraCremada. Més endavant la Fundació Reeixida va veure­hi la possibilitat que es convertissin en un còmic­Book.

A través d'una campanya de micro­mecenatge, el projecte ja és una realitat.

El còmic compta amb el pròleg del periodista Jair Domínguez.

"Terra cremada" presenta una història de ficció dins del gènere clàssic de la distòpia, o sia, el pitjor escenari d'un "què hagués passat sí", però en el context de les turbulències de la política catalana, dibuixades de forma lleugerament superior als dragonkhans habituals.

Temàtiques, espais i personatges inventats es confonen (sembla mentida!) amb la realitat. Però els móns paral·lels ja tenen aquestes coses: Les extranyes sensacions de deja­vú acaben sent la quotidianitat de la narració i la realitat en si, és converteix en el seu mirall.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid