Còmic
Apareix el còmic de "Terra cremada"
15/08/2019 Cultura

Fundació Reeixida i del dibuixant "Pau Pèrrim" ha presentat en primícia el còmic "Terra cremada", que ja es pot adquirir a les principals llibreries dels Països Catalans, de Perpinyà a Alcoi i les Balears i Pitiüses. També es podrà trobar a Madrid, al centre cultural Blanquerna, entre altres punts de distribució de l'Estat espanyol.

El promotors anuncien que "Terra cremada" neix de l'èxit de les vinyetes que publicava l'autor a Twitter des de l'usuari de @TerraCremada. Més endavant la Fundació Reeixida va veure­hi la possibilitat que es convertissin en un còmic­Book.

A través d'una campanya de micro­mecenatge, el projecte ja és una realitat.

El còmic compta amb el pròleg del periodista Jair Domínguez.

"Terra cremada" presenta una història de ficció dins del gènere clàssic de la distòpia, o sia, el pitjor escenari d'un "què hagués passat sí", però en el context de les turbulències de la política catalana, dibuixades de forma lleugerament superior als dragonkhans habituals.

Temàtiques, espais i personatges inventats es confonen (sembla mentida!) amb la realitat. Però els móns paral·lels ja tenen aquestes coses: Les extranyes sensacions de deja­vú acaben sent la quotidianitat de la narració i la realitat en si, és converteix en el seu mirall.