Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
NI presos ni exiliats
1r Aniversari del "SILENCI REBEL·LEU-VOS"

Després del Silenci als Jutjats faran el SILENCI ITINERANT per les dependències de la Polícia Nacional espanyola, Guàrdia Civil i el CME.

Aquest dimarts, el col·lectiu de persones que promouen l’acció "Silenci contra la repressió, per la llibertat, rebel·leu-vos" celebra el primer aniversari contra la injustícia, que reclama a jutges, fiscals i policies “que no callin davant la injustícia” que viu Catalunya en els darrers anys i, sobretot, arran de l’1 d’octubre. Cal recordar que durant el 4 mesos de judici han tralladat a Madrid davant del Tribunal Suprem coincidint amb el judici contra el presos polítics.

Aquest primer any de mobilitzacions ho celebraran amb l'cció que que fan cada dia davant dels Jutjats de Tarragona. Després del Silenci als Jutjats faran el SILENCI ITINERANT per les dependències de la Polícia Nacional espanyola, Guàrdia Civil i el CME.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid