Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Guanyem Girona, amb la vaga feminista del 8-M

La candidata Cristina Andreu anuncia que secundarà la convocatòria

07/03/2019 Drets i Llibertats

Guanyem Girona ha fet públic el seu suport a la vaga feminista convocada amb motiu del 8 de març, dia de la dona treballadora, i ha fet una crida a la societat gironina a participar a les mobilitzacions que s’han organitzat a la ciutat. La número 2 de la candidatura, Cristina Andreu, ha anunciat que secundarà la vaga i ha defensat que «cal que aquest 8 de març esdevingui un clam massiu a favor dels drets de les dones, la igualtat i l’eradicació del masclisme».

En clau municipal gironina, la candidata ha declarat que «cal que l’Ajuntament estigui a l’alçada i doni resposta a les demandes del moviment feminista en forma de polítiques d’igualtat valentes i efectives», i ha conclòs que «també pel que fa als drets de les dones, és necessari passar de la ciutat-aparador a la Girona que cuida, on tothom pugui viure amb dignitat».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid