Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cicle de conferències de la CUP al voltant de l’experiència de l’1 d’Octubre

• L’acte inaugural serà aquest dissabte a Girona i serà presentat per l’alcaldable de Guanyem Lluc Salellas

07/03/2019 Comunicació

La CUP ha programat un cicle de conferències titulat 'Escoltem-nos: aprenentatges d’aquells dies d’octubre', que tindrà lloc entre els mesos de març i maig en diferents localitats catalanes. Segons la diputada cupaire Natàlia Sànchez, l’objectiu de la iniciativa és “contribuir a impulsar un debat compartit sobre el que ha passat des de l’inici del procés d’autodeterminació, amb la idea d’anar teixint estratègies compartides de llarg abast entre diversos actors polítics i socials”.

L’acte inaugural se celebrarà aquest dissabte, 9 de març, a les 10.30h al centre cultural La Mercè de Girona i constarà de dues conferències, titulades “Sense desobediència no hi ha autodeterminació” i “L’organització popular, el motor de canvi”, moderades pels periodistes de Crític Laura Aznar i Toni Trobat. Els ponents seran Eulàlia Reguant, regidora de l’Ajuntament de Barcelona i ex-diputada; Jordi Muñoz, politòleg i professor de la UB; Albert Botran, historiador i ex-diputat; i la sociòloga Özgur Günes. La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’alcaldable de Guanyem Girona Lluc Salellas.

La resta de conferències del cicle tindran lloc el 23 de març a Igualada, el 6 d’abril a Barcelona i a Palma simultàniament, i el 4 de maig a Sant Boi de Llobregat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid