Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
21-F
UB per la República se suma a la Vaga General
19/02/2019 Política

UB per la República s’adhereix a la vaga general unitària convocada per la Intersindical-CSC per al 21 de febrer amb el lema «Sense drets no hi ha llibertat». El dijous 21, doncs, us animem a aturar-ho tot!

La plataforma considera que les universitats han de liderar la lluita pels nostres drets laborals, socials i polítics. "El silenci ens faria còmplice de la injustícia. Joan Maragall va dir allò de «si tal cosa succeís, fins les pedres s’alçarien. Doncs ara som en això: que les pedres s’alcen». Sense drets no hi ha llibertat, aturem completament la nostra Universitat, buidem les aules i campus: ha arribat el moment que les pedres s’alcen".

Amb motiu d’aquesta aturada han preparat alguns cartells que us podeu imprimir i penjar a la feina. Un cop penjats, fotografieu-los i compartiu-ne les fotos a les xarxes amb l’etiqueta #UBxRVagaGeneral.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid