Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El capità del Girona dedica la victòria al Santiago Bernabeu als presos polítics

El capità del Girona, Àlex Granell, ha dedicat la victòria del seu equip ahir al matí contra el Reial Madrid al Santiago Bernabeu de Madrid, als presos polítics catalans, segons ha expressat a Catalunya Ràdio.

18/02/2019 Política
El simbòlic triomf del Girona contra el Reial Madrid, la primera que es registra a l'estadi SantiagoBernabeu, ha servit perquè el capità de l'equip català, Àlex Granell dediqués la victòria als presos polítics catalans que estan sent jutjats al Tribunal Suprem espanyol.

En una connexió després del partit amb Catalunya Ràdio per valorar la victòria que suposa una alenada d'aire fresc per als catalans després d'una ratxa esportiva negativa, Granell ha assenyalat que «hi ha unes quants jugadors al vestidor que volem molt a la nostra terra. Som molt de Catalunya. Som futbolistes, però estem patint amb tot el que passa. Aquesta victòria és especial. Vull mostrar tot el meu suport als polítics jutjats injustament ».

El proper partit del Girona serà contra la Reial Societat el dilluns 25 de febrer a Montilivi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid