Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Citació als jutjats de dos militants de la CUP als jutjats de Santa Coloma de Farners

Demà, dijous 24 de gener, a les 9:30h hi estan citats a declarar la Sylvia Barragan (regidora a l'ajuntament de Santa Coloma de Farners) i l'Albert Teixidor (ex-regidor) per un possible ultratge a la bandera espanyola.

23/01/2019 Drets i Llibertats
La CUP nord-oriental convoca la premsa en relació a la citació als jutjats de dos militants de la CUP als jutjat de Santa Coloma de Farners (c/Mossèn Cinto Verdaguer, 4) . Demà, dijous 24 de gener, a les 9:30h hi estan citats a declarar la Sylvia Barragan (regidora a l'ajuntament de Santa Coloma de Farners) i l'Albert Teixidor (ex-regidor) per un possible ultratge a la bandera espanyola. A la mateixa hora està convocada una concentració de suport.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid