Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acte d’homenatge a les víctimes gironines dels últims bombardejos feixistes i a la caiguda de Girona: “80 anys després reivindiquem la memòria”

Aquest dijous a les 19.30h a la Plaça Marquès de Camps Guanyem Girona farà un homenatge a les prop de 30 persones que van morir durant els bombardejos que va patir la ciutat entre el 28 i 1 de febrer de 1939, ara fa 80 anys.

30/01/2019 Memòria històrica

Aquest dijous a les 19.30h a la Plaça Marquès de Camps Guanyem Girona farà un homenatge a les prop de 30 persones que van morir durant els bombardejos que va patir la ciutat entre el 28 i 1 de febrer de 1939, ara fa 80 anys.

Es farà una entrega floral, s’explicarà què va passar en aquells últims dies de la República i en Sergi Font, president d’Òmnium Gironès també explicarà quins actes tenen preparats per rememorar aquells dies.

A més, en motiu dels 80 anys de la caiguda de Girona davant les tropes franquistes -el 4 de febrer- Guanyem Girona presentarà algunes propostes en memòria històrica sobre la Guerra Civil, la repressió franquista, el tardofranquisme i la transició.

Participants:

Lluc Salellas, alcaldable de Guanyem Girona
Sergi Font, president d’Òmnium Gironès
Pere Castellanos, historiador

Dia: Dijous 31 de gener
Hora: 19.30h
Lloc: Plaça Marquès de Camps

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid