Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
L'actriu Carme Sansa i el grup 'Enderrock', entre els guardonats als Premis Nacionals Joan Coromines 2018

Enguany, la CAL ha volgut premiar l’actriu Carme Sansa i Albert, l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, l’escriptor i dibuixant Enric Larreula i Vidal, el grup editor de la revista Enderrock i també l’escriptor badaloní Joan Soler i Amigó, a qui ha recaigut el guardó local.

06/10/2018 Llengua
Aquest dissabte, dia 6 d’octubre, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ha celebrat la XVII edició dels Premis Nacionals Joan Coromines.

L’acte, que s'ha celebrat al Teatre Principal de Badalona amb l'assistència de més de 260 persones, ha volgut reconèixer a diverses persones, entitats i empreses que el darrer any s’han distingit pel seu compromís en defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes.

Enguany, la CAL ha volgut premiar l’actriu Carme Sansa i Albert, l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, l’escriptor i dibuixant Enric Larreula i Vidal, el grup editor de la revista Enderrock i també l’escriptor badaloní Joan Soler i Amigó, a qui ha recaigut el guardó local.

Conduït per Quim Morales, l’acte ha inclòs un homenatge pòstum a la periodista i escriptora Patrícia Gabancho, traspassada el novembre de 2017, així com una aproximació a la figura de Pompeu Fabra, del qual enguany es promou la seva obra, a cura del periodista Genís Sinca.

Per amenitzar l’acte, que ha comptat amb la presencia de representants del govern municipal i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, han actuat la cantant menorquina Anna Ferrer i la Coral Betúlia, dirigida per Ramon Montaner.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid