Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Vilaweb es fa ressò d'un comunicat del col·lectiu de mossos "Guilleries" on denuncia la detenció dels agents que protegien Puigdemont

'Guilleries' també és crític amb les  intervencions d’algunes unitats dels mossos els últimes dies contra els manifestants a Barcelona i a les carreteres tallades d’arreu del país.

28/03/2018 Drets i Llibertats

Vilaweb s'ha fet ressò d'un comunicat del col·lectiu de Mossos d’Esquadra ‘Guilleries’ que ha emès aquesta tarda on denuncia les detencions de dos agents del cos que van destinar part de les seves vacances a protegir el president Carles Puigdemont, així com les ‘lamentables intervencions’ d’algunes unitats dels mossos els últimes dies contra els manifestants a Barcelona i a les carreteres tallades d’arreu del país.

Qualifiquen les detencions dels dos agents com a un acte  "d’hostilitat’ envers el cos policíac català i recorda que la majoria de mossos estan en contra de les actuacions d’algunes unitats minoritàries els últims dies. En aquest sentit, culpen el Ministeri d’Interior espanyol de la violència d’aquests agents dels mossos.

El col·lectiu, exigeix l’alliberament dels presos polítics catalans i fan una crida la ciutadania a no malmetre la seva relació amb els mossos ‘No ens podem permetre que la distància entre la població catalana i la seva policia s’eixampli’.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid