Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Formació
Poble Lliure inaugura l'Aula Fèlix Cucurull a Arenys de Mar amb un seminari sobre la història de l'independentisme
23/01/2018 Política

Poble Lliure ha inaugurat l'Aula Fèlix Cucurull a Arenys de Mar amb un seminari sobre la història de l'independentisme sota el títol "Memòria i lluita".

Aquest dissabte 27 de gener a les 10 del matí, a l'Ateneu Arenyenc d'Arenys de Mar (Carrer de Josep Anselm Clavé, 22), tindrà lloc la segona xerrada  organitzat per Poble Lliure.

El cicle sobre la història de l'independentisme va començar el passat 20 de gener amb una xerrada sobre els antecedents i la Generalitat Republicana (1930 - 1931): Narcís Roca i Farreras, Les Bases de Manresa, Francesc Macià i la formació d'Estat Català, el model irlandès, Bandera Negra, el complot de Prats de Molló, el Pacte de Sant Sebastià.

El proper dissabte se  centrarà en l'independentisme durant el franquisme i el neofranquisme (1939-2017): El Front Nacional de Catalunya, el Consell Nacional de Catalunya, la Guerra Freda, a fundació del PSAN, l'Assemblea de Catalunya, la Carta de Brest, el Comitè Català Contra la Constitució Espanyola.

L'últim i tercer acte, el 10 de febrer també a l'Ateneu Arenyenc, aprofundirem sobre les qüestions tractades i debatrem sobre l'actualitat: les mobilitzacions pel dret a decidir, el procés independentista, el creixement electoral, la confrontació amb l'Estat, la proclamació de la República Catalana, les eleccions del 21 de desembre.

L'Aula Fèlix Cucurull, en honor en honor a l'escriptor i militant independentista, fill d'Arenys de Mar (1919-1996), és una aula de formació comarcal per a la militància de l'independentisme d'esquerres i la societat en general.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid